Mijn ervaring met CBD olie | Saartje de LeeuwHey Leukerd!

Welkom bij deze video!

Ik gebruik nu al een aardig lange tijd CBD olie (2 jaar) en heb er heel veel baat bij (gehad). Ik gebruik het wanneer ik merk dat mijn lichaam en geest wat ondersteuning kunnen gebruiken, bv in periodes dat ik meer trauma’s of oude pijn/leed ervaar. Ik gebruik het dus niet dagelijks. Mijn langste periode was 3/4 maanden achter dagelijks gebruik.

CBD olie heeft vaak tijd nodig om een spiegel op te bouwen in je lichaam, dit duurt ongeveer 1 tot 2 weken. Daarna merk je pas echt het resultaat.

Omdat ik en veel mensen met mij er zoveel baat bij hebben, wil ik jou graag informeren over de werking en hoe het jou eventueel kan helpen.

Disclaimer 1: ik ben geen arts. Ervaar je problemen met je mentale of fysieke gezondheid, bezoek dan een arts.
Ik ben niet verantwoordelijk, dus gebruik is op eigen verantwoording. Het is aan jou om hier voldoende informatie over in te winnen.

Disclaimer 2: dit is een informatieve video. Vragen stellen mag altijd en graag zelfs. Echter ga ik niet in discussie over de inhoud zelf. Het is mijn ervaring die ik met jou deel, zie of ervaar jij dingen anders is dat helemaal oké maar daarvoor hoeft niet discussie te worden gestart.

Deze video is niet gesponsord en tot stand gekomen door persoonlijke ervaring en enthousiasme over het product.

Mocht je CBD olie bestellen, doe onderzoek naar een goede CBD olie.
Niet ieder bedrijf levert kwalitatief goede CBD olie, in veel zit rommel of zelfs percentages van THC.

Persoonlijk bestel ik mijn CBD olie op www.cbdland.nl waar ik goede ervaringen mee heb. De code mh10 kun je gebruiken voor een korting van 10% op je product.

Veel liefs, x
Saar

Gratis abonneren:

Instagram:
Facebook:

Zie ook mijn andere kanaal Saartje de Leeuw coaching: voor gratis coachingsvideo’s!

-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-

Mijn naam is Saartje de Leeuw en sinds 2013 actief op youtube. Voorheen maakte ik beauty & fashion video’s onder de naam Shoppingsarah. Omdat ik toch meer van persoonlijke diepgaande video’s maken houd, heb ik die naam verandert in mijn eigen naam.
Wat kun je verwachten op mijn kanaal?
Alles rondom spiritualiteit, zelfliefde, verbeteren en versterken van je mindset, jezelf leren accepteren, omgaan met de lastige situaties van het leven, coaching en nog veel meer!

-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-

Als je dit leest weet dan dat je een mooi, lief en uniek persoon bent. Wellicht voelt dit niet altijd zo, maar weet dat er betere tijden aankomen. De aanhouder wint en leer van jezelf te houden, dan gaan andere ook vanzelf van jou houden. JE BENT HET WAARD❤