Mijn ervaring met CBD olie | Saartje de LeeuwHey Leukerd!

Welkom bij deze video!

Ik gebruik nu al een aardig lange tijd CBD olie (2 jaar) en heb er heel veel baat bij (gehad). Ik gebruik het wanneer ik merk dat mijn lichaam en geest wat ondersteuning kunnen gebruiken, bv in periodes dat ik meer trauma’s of oude pijn/leed ervaar. Ik gebruik het dus niet dagelijks. Mijn langste periode was 3/4 maanden achter dagelijks gebruik.

CBD olie heeft vaak tijd nodig om een spiegel op te bouwen in je lichaam, dit duurt ongeveer 1 tot 2 weken. Daarna merk je pas echt het resultaat.

Omdat ik en veel mensen met mij er zoveel baat bij hebben, wil ik jou graag informeren over de werking en hoe het jou eventueel kan helpen.

Disclaimer 1: ik ben geen arts. Ervaar je problemen met je mentale of fysieke gezondheid, bezoek dan een arts.
Ik ben niet verantwoordelijk, dus gebruik is op eigen verantwoording. Het is aan jou om hier voldoende informatie over in te winnen.

Disclaimer 2: dit is een informatieve video. Vragen stellen mag altijd en graag zelfs. Echter ga ik niet in discussie over de inhoud zelf. Het is mijn ervaring die ik met jou deel, zie of ervaar jij dingen anders is dat helemaal oké maar daarvoor hoeft niet discussie te worden gestart.

Deze video is niet gesponsord en tot stand gekomen door persoonlijke ervaring en enthousiasme over het product.

Mocht je CBD olie bestellen, doe onderzoek naar een goede CBD olie.
Niet ieder bedrijf levert kwalitatief goede CBD olie, in veel zit rommel of zelfs percentages van THC.

Persoonlijk bestel ik mijn CBD olie op www.cbdland.nl waar ik goede ervaringen mee heb. De code mh10 kun je gebruiken voor een korting van 10% op je product.

Veel liefs, x
Saar

Gratis abonneren:

Instagram:
Facebook:

Zie ook mijn andere kanaal Saartje de Leeuw coaching: voor gratis coachingsvideo’s!

-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-

Mijn naam is Saartje de Leeuw en sinds 2013 actief op youtube. Voorheen maakte ik beauty & fashion video’s onder de naam Shoppingsarah. Omdat ik toch meer van persoonlijke diepgaande video’s maken houd, heb ik die naam verandert in mijn eigen naam.
Wat kun je verwachten op mijn kanaal?
Alles rondom spiritualiteit, zelfliefde, verbeteren en versterken van je mindset, jezelf leren accepteren, omgaan met de lastige situaties van het leven, coaching en nog veel meer!

-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-❤-

Als je dit leest weet dan dat je een mooi, lief en uniek persoon bent. Wellicht voelt dit niet altijd zo, maar weet dat er betere tijden aankomen. De aanhouder wint en leer van jezelf te houden, dan gaan andere ook vanzelf van jou houden. JE BENT HET WAARD❤

8 comments

 1. Leuk om je ervaringen te horen over CBD. Ben er een jaar geleden mee begonnen en heeft me enorm geholpen met mijn autisme. Het feit dat ik zelf kan bepalen hoeveel ik in neem en bijvoorbeeld het een tijdje niet wil slikken vind ik enorm fijn. Heb zelfs hierdoor mijn medicatie kunnen verlagen aangezien GGZ enige oplossing was om te blijven verhogen met alle bijwerkingen van dien. Zeer kort na het verlagen vonden ze mijn situatie zo verbeterd dat ik niet meer hoefde te komen van ze. :')

  Ik heb nog steeds dezelfde klachten en echte oplossingen had de GGZ niet. Maar omdat ik merkte dat ik niet meer zoveel medicatie wou slikken vonden ze ineens dat het beter met me ging. Als ik er aan denk vraag ik me wel eens af hoeveel je nou echt eraan hebt aan de standaard gezondheidszorg. De enige route die zij voor me uitstippelen was aan de zijkant van de samenleving te staan door niet te werken. Met CBD en THC olie in combinatie met een veel lagere dosering antipsychotica dan dat zij me wouden zetten lukt het 8 van de 10 keer om te doen wat ik wil. De momenten waar het niet gaat zijn heel erg zwaar maar als nog veel beter dan toen ik vroeger zelfs een paniekstoornis had en dus helemaal niks meer kon doen. Mocht iemand dit lezen, in mijn geval is CBD niet dé oplossing maar maakt wel het verschil dat ik wel kan leven met de pieken en de dalen. Niet dat dit me allemaal bespaart wordt omdat iemand met autisme dat helemaal niet kan verwerken en dus met een uitkering thuis blijf en alles mij bespaart wordt. Vind het jammer dat meerdere instellingen alleen dát mij als oplossing aanboden na vele en lange trajecten.

 2. Ik maak THC /CBD-olie zelf volgens Simpson methode, sinds de longkanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen, óf tegen absurde prijzen, óf we kregen een of ander slap aftreksel v/e ​ internetaanbieder, óf we kregen gewoon helemaal niets, nadat we al betaald hadden!
  Omdat ik het zelf maak, weet ik ook zeker dat ik goede olie heb, van daadwerkelijk 25% pure pasta en óók wat er in gaat (géén rare toevoegingen en géén leugens over het %THC of CBD, zoals vaak het geval is, bij de massaproductie van internetaanbieders/bedrijven/stichting SuverNuver.
  Die grote aanbieders en stichting Suver, moet je dus niet vertrouwen.
  De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken, zodat mensen gewoon niet tegen zulke problemen aan kunnen lopen….
  Zelfs bij de apotheek, durven ze gewoon 180 euro te vragen voor een flesje (wel héél erg verdunde) THC olie!
  Zelf gebruik ik het voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het helpt écht goed.
  Mocht jij ook tegen bovengenoemde problemen aanlopen, of heb je vragen, kun je me altijd mailen: michelentiny@ home.nl . wellicht dat ik je kan helpen ermee…

Leave a comment

Your email address will not be published.