Dr. Costin Militaru despre cum trateaza boli cu CBD 🎙️ PODCASTUL LUI DAMIAN DRAGHICIPODCASTUL lui Damian Drăghici. O discuție sinceră cu și despre prieteni, povești, muzică, un pic de umor și multă asumare. Un podcast neconvențional în care vorbim liber.

Follow Damian Draghici:
Site Oficial:
Instagram:
Facebook:

(C) 2021 Toate drepturile sunt rezervate.

#DamianDraghici #DamianDraghiciPodcast #CostinMilitaru

21 comments

  1. Personal consider acest podcast cel mai educativ și profesionist mod de-a spune iadul prin care trece un consumator de heroina și este cea mai buna campanie anti droguri periculoase de genul heroinei și a legale lor,eu sunt consumator de heroina injectabila din anul 1998(știu anul exact pt,caatunci a fost anul in care am ieșit din armata)Sorin păcate atunci nu exista informație și absolut nu cunoștea nimeni pericolul heroinei (eu numesc heroina pact cu diavolul) care provoacă dependenta de la prima doza injectabila ,efectul primei doze nu îl poate explica nimeni ,personal consider acel efect cu ceva spiritual ,daca credeam în Dumnezeu puteam spune că Dumnezeu a dat mâna cu tine dar de fapt acel dzeu este diavolul,acel efect îl simți câteva secunde dar ti se par o veșnicie și la care nu mai ajungi niciodată ,toții consumatorii din acei ani de început ne injectam pentru a mai simți aceea stare dar nu se mai întâmplă acel lucru oricât de mult măream doza și fără să îți dai seama deveneai dependent și din acel moment a început iadul din care foarte puțini au reușit să iasă ,sevrajul se poate explica pe înțeles că o răceală și durere de măsea dar la toate oasele , gândiți va la cea mai dureroasă durere de măsea,cap sau oase și o înmulțiți cu 1000,cine a trecut prin sevraj și trece în continuare știe că nu exagerez cu nimic de aceea sfătuiesc tinerii nici măcar sa nu încerce un fum la țigare cu heroina și tinerii de azi spre deosebire de noi generația 70-80 au informații despre acest drog ,din păcate la noi nu a existat absolut nimic ,dacă știam efectele sevrajului nu cred că se mai droga cineva,sa nu mai vorbim despre problemele sociale,ruperea de familie,vândutul tuturor lucrurilor din casă și final pușcărie sau cimitir,plus că heroina de azi nu mai are puritatea din ani 90 până la prima criza din 2001 ,azi se baga substituie de la medicamente până la otrava de șoareci .de legale nu vorbesc pt,că ele înseamnă moarte 100%.Pe mine nu ma ajutat canabisul să mă las de heroina dar am foarte mulții prietenii care s-au lăsat .Mulțumesc Dle..Damian pt.acest podcast

  2. Super interesant… Poate ar trebui ca aceste informații sa fie făcute publice. Un singur lucru aș dori să adaug::daca aceste podcast uri ar fi și cu subtitrări pt a putea fi vizionate în mai multe țări… Numai de bine.. salutări

  3. Va propun un podcast cu domnul profesor doctor Danailă, de asemenea cu persoane care au facut si fac ceva pe lumea asta, departe de zona de scandal. Poate abordați si zona violentei domestice si suferinta femeilor in fata partenerilor de viață narcisisti sau cu maladii psihice nedeclarate. Subiectele dezbatute ofera idei, surse si in final, soluții.

  4. Buna ziua, va mulțumesc pentru intitiativa acestui podcast. Daca TV-ul rămâne o zona gri, aici putem afla lucruri care ne intereseaza. Si Dvs domnule Draghici aveti un rol important în asta.

Leave a comment

Your email address will not be published.